Terug

Organisatie

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Wil jij je gezondheid verbeteren door het veranderen van je leefstijl?


De ervaringsdeskundigen van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn ondersteunen je daar graag bij. Wim Tilburgs, oprichter van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn, is zelf zo`n ervaringsdeskundige en weet daar alles van.

In 2015 woog hij 125 kilo en moest hij insuline spuiten vanwege zijn voortschrijdende diabetes type 2. Door het aanpassen van zijn voedingspatroon kon hij in korte tijd zijn medicatie afbouwen. Wim kreeg meer energie waardoor hij meer ging bewegen. Zijn gezondheid verbeterde enorm en hij bereikte een gezond gewicht. Hij wist zijn diabetes type 2 te doorbreken met zijn leefstijl als medicijn.

De persoonlijke ervaring van Wim is uitgegroeid tot Stichting Je Leefstijl Als Medicijn.

Een patiĆ«ntenorganisatie voor de algehele gezondheid waar mensen centraal staan die doormiddel van leefstijl hun gezondheid willen bevorderen.

Op onze website bieden we je informatie over leefstijl waarmee jij je gezondheid kunt optimaliseren. Daarbij is er veel aandacht voor voeding omdat we hebben ervaren dat dit een belangrijk element is dat leidt tot gezondheidsverbeteringen. Andere leefstijlelementen zoals, bewegen, slaap en ontspannen worden daarmee op positieve wijze beĆÆnvloedt.

Medisch en wetenschappelijk adviseurs

De grote overeenkomst tussen al deze moderne aandoeningen is hun relatie met leefstijl. Dan gaat het dus over onze leefomgeving, hoe we onderhevig zijn aan deadlines en stress, de vervuiling van de omgeving en onze voeding.

Wil je dus echt in de kern van de zaak iets genezen, dan zul je dus bij de leefstijl moeten zijn. En nog liever ga je t hiermee voorkomen.

sportarts Hans van Kuijk

De medisch en wetenschappelijk adviseurs van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn ondersteunen en onderschrijven het belang van leefstijl in de behandeling van veel chronische aandoeningen. Zij vinden de kennis van ervaringsdeskundigen waardevol. Supportgroepen vinden zij belangrijk want:

  • je steunt elkaar.
  • je inspireert elkaar.
  • je motiveert elkaar.
 

Supportgroepen van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Onze teamleden zijn net als Wim enthousiast over het bevorderen van je gezondheid met behulp van leefstijl. Ze hebben ervaren dat hun ziektelast vermindert en dat je daardoor beter deel kunt nemen aan de samenleving.

Vanuit dit enthousiasme delen zij hun inzichten, kennis en ervaringen. Zij weten dat steun, motivatie en inspiratie van andere mensen die ook bezig zijn met het veranderen van hun leefstijl erg belangrijk is. Vanuit deze persoonlijke ervaringen en in samenwerking met de medische en wetenschappelijke adviseurs ontstaan er steeds meer supportgroepen.

 

Bekijk onze supportgroepen

 

Leefstijladvies op maat

Wil je afvallen? Wil je beter slapen? Wil je dagelijks minder beperkt worden door je ziekte? Iedereen heeft zijn eigen doelen. Om die doelen te bereiken krijg je allerlei adviezen maar hoe vind je nu een manier die bij je past? Vaak weet je WAT je wilt bereiken maar het is van groot belang dat je weet HOE je het wilt bereiken.

Wij weten dat er geen pasklare oplossing is die voor iedereen werkt. Daarom helpen we je om een persoonlijke manier te vinden. Zodat jij je dagelijkse gewoonten zo kunt veranderen dat ze je gezondheid bevorderen.

 

Meer over leefstijladvies op maat

Adres
De kromme geer 95, 5709ME Helmond
Sociale media
FaceBook    Instagram    LinkedIn    Twitter

Gemiddelde (0 Stemmen)
Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Initiatieven:

Activiteiten: