Terug

Organisatie

SBH Stichting Bedrijventerreinen Helmond

De Stichting Bedrijventerreinen Helmond biedt maatwerk ondersteuning aan (MKB) ondernemers bij het zetten van stappen naar een vitale en duurzame werk- en leefomgeving.

 

Gezond en met plezier werken, nu en in de toekomst

De stijgende pensioenleeftijd, de toenemende zorg om verzuim wegens psychische klachten / burn-out en het groeiende belang van doorstroming en ontwikkeling van personeel (Leven lang leren & ontwikkelen) zijn voorbeelden van ontwikkelingen waar je als ondernemer mee te maken kan hebben. Deze ontwikkelingen raken niet alleen je medewerkers, maar ook jou als ondernemer. Er is geen pasklaar antwoord op de vraag hoe je hier binnen je onderneming het beste mee om kunt gaan. Elk bedrijf kent eigen risicos en elke medewerker is anders. Het antwoord op deze vraag is dan ook maatwerk.

De Stichting Bedrijventerreinen Helmond biedt dan ook maatwerk ondersteuning aan (MKB) ondernemers bij de invulling van duurzame inzetbaarheid. We delen niet alleen kennis, ervaringen en voorbeelden van praktische oplossingen, maar ontzorgen ondernemers door het aanbieden van de service van een adviseur die helpt bij het vinden én in gang zetten van een passende aanpak!

Adviseur
Met ervaring in het HR vak en als specialist op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gedragsverandering geeft Esther van den Hurk invulling aan de rol van adviseur namens Stichting Bedrijventerreinen Helmond (SBH). Esther is zelf ondernemer en werkt met bevlogenheid en oprechte interesse in mensen, altijd zoekend naar een balans tussen organisatiebelang en persoonlijk belang van de werknemers.

Namens SBH zal ze zich inzetten voor een betere vitaliteit en meer werkvermogen van
individuen en organisaties.

Heb jij vragen of zorgen, of wil je gewoon eens sparren over themas
rondom gezondheid, werkplezier of duurzame inzetbaarheid?

Neem gerust contact op

Adres
Lage Dijk 24, 5705BZ Helmond
Sociale media
LinkedIn   

» Initiatief gezond en met plezier werken
Gemiddelde (0 Stemmen)
SBH Stichting Bedrijventerreinen Helmond