Terug

Item

De vraagbaak in het kort

VRAGEN EN ANTWOORDEN LEZEN IN DE VRAAGBAAK (zonder inloggen)
De vraagbaak is en plek waar bewoners elkaar vragen kunnen stellen en een antwoord kunnen geven op elkaars vragen. Bezoekers kunnen alle publieke vragen en antwoorden anoniem lezen, zonder dat er een naam bij vermeld staat. Door op een van de themas te klikken selecteer je de vragen die binnen dat thema zijn gesteld.

(voor vraagstellers)
IN DE VRAAGBAAK EEN VRAAG STELLEN (na inloggen)
Als je een vraag wilt stellen, kun je in het vraagvenster je vraag omschrijven en liefst aangeven onder welk thema je vraag thuishoort. Je kunt ook aangeven of je een vraag anoniem wil stellen of niet. Kies je voor anoniem, dan krijgt niemand je naam en profielfoto te zien. Na het Opslaan is je vraag direct voor iedereen zichtbaar in de vraagbaak.

VRAGEN EN SUGGESTIES ONTVANGEN
Wie een vraag stelt, ontvangt een e-mail wanneer iemand een antwoord op je vraag geeft. Ook kun je ook suggesties verwachten van interessante inhoud die op Gezond Helmond. Deze suggesties worden automatisch voorgeschotels op basis van woorden die in tekst aangetroffen zijn (een match) of kunnen door andere deelnemers worden gedaan. De herkomst wordt bij iedere suggestie aangegeven.

ANTWOORDEN WAARDEREN
Wie een vraag stelt en een antwoord ontvangt, kan dat laten weten met een duimpje. Omlaag betekent dat dit nog niet een antwoord is waar je iets mee kunt, omhoog betekent dat het antwoord waardevol voor jou is.

(voor beantwoorders)
IN DE VRAAGBAAK EEN VRAAG BEANTWOORDEN
Bij iedere vraag zie je als deelnemer een mogelijkheid om te >>reageren. Als je daar voor kiest krijg je ook de mogelijk al aanwezige antwoorden te zien. Je kunt daar je eigen reactie aan toevoegen. Anoniem reageren is niet mogelijk. Iedereen die inlogt kan zien van wie een reactie afkomstig is. Heeft iemand een vraag niet-anoniem gesteld, dan kun je ook een prive-bericht naar de vraagsteller sturen. Klik daarvoor in de geopende vraag op de foto van de vragensteller en kies voor het mail-icoon om hem/haar een prive-bericht te sturen.

MELDINGEN ONTVANGEN VAN VRAGEN
Wil je meldingen krijgen van vragen in de vraagbaak? Klik op de knop VOLGEN? en vink aan van welke thema`s je een melding wilt ontvangen. Verschijnt er een nieuwe vraag, dan ontvang je daar een e-mail van.


» Bijlage: OMGAAN MET VRAAGBAAK.pdf
Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..