Terug

Item

Iets in de kalender zetten

Wil je iets in de kalender zetten?
Naast de vaste activiteiten van organisaties zijn er ook eenmalige activiteiten of meerdaagse evenementen. Die kun je hier in de kalender zetten.

Door op +NIEUWE ACTIVITEIT te klikken open je een venster waar je alle gegevens van je activiteit of evenement in kwijt kunt. Kies daarna voor OPSLAAN en je bijdrage is direct in de kalender te zien.

Kies voor een thema/rubriek die bij je activiteit past en geef eventueel aan wie de doelgroep is. Verder voeg je de naam van de activiteit en een korte beschrijving toe. Ook kun je adresgegevens toevoegen en verder alle bijzonderheden van het evenement zoals datum, duur en aanvang.

Aanmelden
Door Aanmelden aan te vinken krijgen mensen de kans zich aan te melden voor je activiteit en ontvang je een mailbericht bij iedere aanmelding of afmelding. Je kunt bovendien voor een maximaal aantal aanmeldingen kiezen. Wanneer dit aantal is bereikt, verdwijnt de Aanmeldknop.

Toegangskosten
Zijn er toegangskosten aan een evenement verbonden kun je ook dat aanvinken en daarbij het gewenste bedrag invullen. Via de knop Extra opties onder in het venster kun je aanvullende contactgegevens invullen of een bijlage toevoegen.

Tip: kies voor een leuk afbeelding die bij je activiteit of evenement past!


Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..